browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Binnenkort meer!

Posted by on 24 september 2012

Dat is toch wel schrikken: ik was even aan het googelen naar mijn site en kom er achter dat er heel veel links naar mijn site op andere beaders-sites staan. Oeps! Mijn site ligt al heel lang aardig plat…

Dus binnenkort meer -> ik ga mijn best doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>