browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Copper Zig Zag

Posted by on 30 september 2012

De ‘bloemetjes’ in deze armband zijn drie in elkaar gedraaide ringen.De ringen zijn drie keer zo zwaar (of misschien wel meer) als aluminium ringen. De armband weegt bijna honderd gram en dat merk je wel als je hem draagt. Het is de eerste keer dat ik geknipte ringen gebruik van deze dikte, maar ik moet toch zeggen dat gezaagde ringen makkelijker sluiten en een mooier eindresultaat geven.

Nu nog afwachten hoe het patina (corrosie) er uit gaat zien. Om ervoor te zorgen dat de corrosie niet te groffe resultaten geeft, ga ik de armband bewaren in een zip-lock zakje met gedroogde rijst. Dit om de armband zo droog mogelijk te houden…of het werkt?

Materiaal: geknipte koperen ringen (x stuks, 1.2 mm, diam 7.5 mm – x stuks, 1.2 mm, diam 5.2 mm)
Gewicht: x gram
Breedte: x mm
Gemaakt op: 27 sept 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>