browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Viperscale

Posted by on 1 oktober 2012

Weer wat geleerd: ik was aan het proberen de viperscale-techniek onder de knie te krijgen, maar kreeg een nogal onflexibel geheel dat niet echt geschikt was voor een armband. Blijkt dat de aspect ratio (verhouding ringdikte – binnendiameter) ook erg belangrijk is.Voor mijn tweede poging heb ik dezelfde diameter ringen genomen, maar dunner… dat werkt!
Het voorbeeld (3 om 2) geeft een naar mijn zin te dun resultaat voor een armband:

http://cgmaille.com/tutorials/viperscale.shtml

De enige viperscale-tutorials die ik nu kan vinden zijn 3 ringen om 2… wel worden er verschillende technieken gebruikt om de eerste drie ringen bij elkaar te houden: plakband, kopspelden en ijzerdraad. Dat laatste had ik ook toegepast nadat ik elke keer de ringen moest terugleggen en door de bomen het bos niet meer zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>